Gyakori információk és kérdések

Hozzatok magatokkal sok-sok jókedvet!!! 🙂
A bőröndbe pedig minél többféle színvilágú, és stílusú ruhát, valamint hozzá illő cipőket kell tenni, hogy tudjunk miből válogatni. Ha bizonytalanok vagytok, bátran keressetek minket, segítünk.
Inkább legyen több, mert utólag nehéz lesz még hazaszaladni ezért-azért!
Gyermek fotózásnál a legkedvesebb játékotokat ne felejtsétek otthon!!!!
Családi illetve páros fotózásnál mindenképpen hozzatok hasonló színárnyalatú és hangulatú szettet, amiben családként/párként/barátokként jól mutattok egymás mellett (pl. hasonló farmer és felső).

Hozzál magaddal 1-3 ruhát amibel szívesen….. 

Egyszer… Max 2 hét 

Vendégeim kényelme érdekében évek óta több műteremben is dolgozom, hogy mindenki a neki szimpatikus stúdiót választhassa.

  • Lightroom Studió
  • S-Lux Stúdió 

Igen, hiszen általában ilyenkor érnek rá a legtöbben és ilyenkor van együtt a család.

Kisgyermekes fotózásnál maximum 2 fő kísérő jöjjön, aki tud segíteni a gyermek feloldódásában, nevettetésében.
Nagyobb gyermek, felnőtt fotózása esetében pedig kérjük a kísérők számát redukálni, hiszen fotózáskor kizárólag csak a modell és a fotós dolgoznak együtt a stúdióban.
Családi fotózásnál pedig kérjük a kísérők mellőzését, hisz úgyis már eleve az egész család ott lesz…

Kiválasztjuk a hozzátok illő legmegfelelőbb ruhákat, kiegészítőket, ellátunk pár hasznos, jó tanáccsal 🙂
Fotósunk első lépésként néhány próba kép segítségével beállítja a megfelelő fényeket, felméri, mely profil mutat jobban a képeken, valamint a fotózás során végig segít a legelőnyösebb pózok beállításában. Ruháitokhoz, egyéniségetekhez megfelelően, mind színvilágban, mind stílusban, a hozzátok megfelelő hátterekkel, kellékekkel kiegészíti a képeket, a még jobb összhatás érdekében.
Hallgassatok rá, hiszen megfelelő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy a képeken minél jobb formában mutassátok meg magatokat.

A fotózás időtartama attól függ, melyik csomagot választjátok. Erről részletesebb információt a csomagok kiválasztásánál találtok.

A csomag ára szerződéskötéskor, a helyszínen fizetendő. Fizetési módók: készpénz és utalás között tudtok választani. 

A fotózás két részletben is kifizethető (a kicsi csomagot leszámítva)!
Az első részlet a szerződés kötéskor, a helyszínen fizetendő – készpénzben. Ennek összege minimum a kicsi csomag ára (ezért nem lehet a kicsi csomagot részletre fizetni), de természetesen nagyobb összeg is kifizethető már a helyszínen. A második részletet már több módon is eljuttatható hozzánk (pl.: banki utalással, postai úton, személyesen) – de erről, és a határidejéről a helyszínen részletesebb tájékoztatást adunk majd.
A részletfizetési lehetőség ellenére, a teljes összegű fizetés azért praktikus, mert úgy nem kell megvárni a befizetések megérkezését, amint készen vagyunk a képekkel, azokat máris elérhetővé fogjuk tenni.

Mivel hétköznap, a munka beosztások miatt nehéz mindenki számára megfelelő időpontot egyeztetni, ezért neten keresztül juttatjuk el a képeket. A második részlet beérkezése után, (ha nem egyben lett kifizetve a csomag) le lehet tölteni a képeket a webes galériából. Amennyiben papír képeket is kértetek, ezeket ajánlva postázzuk a szerződésben foglalt címetekre, miután a digitálisak közül kiválasztottátok, melyek tetszenek.
Természetesen, előre leegyeztetett időpontban, átvehetőek a képek az irodában is, de ehhez kérj időpontot telefonon keresztül.

Nem adunk át nyers képeket, minden kép kisebb korrekciót kap eleve: pl. a képeket feljavítjuk beállítjuk a helyes szín egyensúlyt, kontrasztot, élességet, megvágjuk stb. Ha extra kívánságotok vagy ötletetek van a jelentkezésnél a megjegyzés rovatba írjátok be, illetve telefonon jelezzétek, szerződés kötéskor ezeket is átbeszéljük.