Rólunk mondták

Nagyon megbízható, mindig előbb érkezik, mint a megbeszélt időpont. Felméri a terepet és egyeztet, hogy az esemény pontosan hogyan fog zajlani, hogy minél jobb nézőpontból tudjon képeket készíteni. Munka közben nem zavarja az esemény résztvevőit és a nézőket, de mégis mindig úgy helyezkedik, hogy a legjobb nézőpontból örökítse meg az eseményt. A képei élesek, és megfelelően színesek, nincsenek túlszínezve. Időben elkészül és leadja a képeket. Csak ajánlani tudom!
Poós Gergő
Informatikus
A fotós pontos, jól felszerelt volt. Teljesen kitöltöttük a rendelkezésre álló 1 órát, ami a jó hangulat miatt nem tűnt annyinak. A gyerekek nagyon hamar nyitottak felé. A képek rövidesen elkészültek, legfontosabb, hogy szuperek lettek. Nyugodt szívvel ajánlom öt bárkinek!
Hajdú Zsolt
Imádom ezt a csapatot!!! Öröm Velük dolgozni, igazi profik. Mindig elkapják a legjobb pillanatokat. Úgy vagyok vele, hogy nem vagyok fotogén, főleg nem modell, de Ők képesek olyan hangulatot teremteni, hogy nem csak a végeredmény lesz csodálatos, hanem az egész folyamat. Teljesen el tudom engedni magam előttük, mert szuper légkört tudnak teremteni. Nagyon odafigyelően és gyorsan dolgoznak a felvett anyaggal. Örülök, hogy megismertem Őket!!!
Svetlana Bagdasa
Táncos
Marci egy jó fotós. Az tetszik benne, hogy állhatatos, kitartó, türelmes és figyelmes és mindig pontosan odafigyel arra, hogy mit csinál éppen. Azon jár az agya folyamatosan, hogy hogyan lehetne a fénykép még jobb és még jobb.

Mindig keresi az újat, a szépet és a még jobb lehetőségeket annak érdekében, hogy a saját maga és vendégei, ügyfelei számára is a legjobb minőségű és a legtöbb boldogságot adó képeket készíthessen el velük és róluk!

Igazán felelősségteljes és odaadó szakemberré vált a mai 25 éves korára. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne kellemes környezetben, fesztelen stílusban képeket csináltatni akár stúdióban saját magáról, akár pedig rendezvényen, esküvőn készített képekkel megörvendeztetni barátait; de akár még ételfotózás, tárgyfotózás témakörökben is bátran javaslom Marci munkáit.
Czakó Bálint
Fotós