Szolgáltatások

Portfólió fotózás

A portfólió szó sok területen használatos, egyfajta „kosarat” jelent, amibe az egyéniségednek, igényednek megfelelően többféle stílusú, hangulatú fotókat állítunk össze rólad. Bemutathatod vele sokszínűségedet, castingokra, állásinterjúkra viheted, vagy csak egyszerűen saját magad vagy kedvesed részére tudod megmutatni, hogy mi is lakozik benned valójában. Az optimális portfólió egyénenként más és más. Saját stílusod megtalálásához nyújtunk számodra segítséget annak érdekében, hogy megismerd, elfogadd és megszeresd azt az egyedi, különleges embert, aki vagy.

Művészi akt, glamour, erotikus fotózás

Minden nő csodálatos! Akkor is, ha nem fiatal, vagy nádszál vékony.... akkor is, ha nem tökéletes. Minden nő csodálatos, ha önmaga tud lenni, ha önmaga tud maradni. Talán soha nem volt ez ilyen nehéz, mint manapság, amikor megmondják, hogyan legyél jó nő. Segít megőrizni önbecsülésedet, pozitív énképedet, ha fel mered vállalni önmagad és a fényképezőgép objektívjén keresztül mersz üzenni kedvesednek, önmagadnak. Egyetlen esélyed van: megismerni, elfogadni és megszeretni azt a különleges embert, aki vagy, minden erősségeddel és gyengeségeddel együtt…. nem tökéletes, de csodálatos!

Családi fotózás és Baba, Baba-Mama fotózás

Család, ahol az élet kezdődik és a szeretet soha nem ér véget - tartja a mondás. Meglátod, oly gyorsan telnek az évek és már nem is emlékszel minden csodás pillanatra, ezért is fontos ezek családra szabott megörökítése szabadtéren, műteremben vagy akár saját otthonodban. Elárulom neked, hogy legnagyobb örömmel és hatalmas rácsodálkozással gyermeked fogja majd nézegetni sok-sok év múlva a képeket, de ajándéknak is remek választás. Célunk, hogy egy-egy ilyen családi fotózást élményként éljenek meg a résztvevők és őszinte mosoly köszönjön vissza minden képen.

Esküvői fotózás

Lehet, hogy a Nagy Nap hamar elszáll, de az esküvői fotók mindig ott lesznek a szobád falán, az irattárcádban és a közösségi profilodon az emlék, a biztatás, hogy érdemes minden nap újra felkelni, hogy van kiért, van miért élni. Soknak tűnhet, hogy mindenről készül fotó. Azonban én azt mondom, utólag nagyon sajnálnád, ha valamilyen mozzanatról nem készülne fénykép. Főleg, ha az olyasmi, amit éppen nem is láthattál a nagy izgalomban, legyen az akár csak egy könnycsepp vagy egy mosoly. Azt is sajnálnád, ha bármiről is értékelhetetlen, elmosódott, nehezen kivehető képek készülnének. Ez nálunk nem fordulhat elő. Szeretjük úgy megragadni a pillanatot, hogy az évek múltán is érzelmeket váltsanak ki mindenkiből.

Rendezvény fotózás

Bemutatód lesz, díjat fogsz kapni, netán egy fergeteges hangulatú buli vagy céges rendezvény pillanatait szeretnéd megörökíteni? Neked semmi dolgod, forgatókönyv alapján mi a rendezvény teljes körű dokumentálását vállaljuk! Egyedi igényeket is megvalósítunk!

Iskolai fotózás

Az 1830-as évektől kezdődően hagyomány lett Magyarországon a szalagtűzés és a ballagás, majd később az osztályfotózás és a tablókészítés. Miért is maradnátok ki ezeknek a megismételhetetlen eseményeknek a megörökítéséből? Ma már az óvodától kezdve a felsőfokú tanulmányok befejezéséig egy életszakasz lezárását jelentik ezek. Minden fotó, minden videó mögött tucatnyi történet bújik meg. A recept egyszerű: végy egy asztaltársaságot, tedd eléjük az érettségi tablójukat. Talán még egy perc sem kell, hogy felbukkanjon az első ismerős arc, s aztán már se vége, se hossza a diákéveket idéző történeteknek.

Ingatlan fotózás

A lakásodat előnyösen bemutató profi fotósorozattal hatalmas előnyre tehetsz szert a mostani túlkínálati ingatlanpiacon. Gyorsabban, kevesebb energia befektetéssel találhatod meg az új bérlőt vagy az új tulajdonost. Hiszen az érdeklődők nem szívesen nézik meg most személyesen az ingatlanokat. Vagy talán egy jól sikerült lakásfelújítás végén vagy és megörökítenéd a végeredményt? „Előtte-utána” fotókat szeretnél? Keress meg minket és segítünk.

Étel fotózás

Főzőtanfolyamot, vállalkozást indítanál vagy „csak” tökélyre fejlesztett főzési-sütési tudásodat szeretnéd profi módon megmutatni a közösségi oldalakon? Mivel a szemünkkel is eszünk, fontos, hogy néz ki az étel a tányéron, hisz a harmónia befolyásolja az étkezés élményét. Nem csak az íz számít, hanem az elrendezés, a tányér és a dekoráció is, hogy az összhang tökéletes legyen. Ehhez nyújtunk Neked segítséget.

Fotózás a házi kedvencekkel

Kutya, macska, tengeri malac, madárpók vagy esetleg kígyó? Sokan tartanak szívükhöz közelálló házi kedvencet, hiszen megszépítik a mindennapokat és igazi társunkká válnak. Az együtt készített fotók nemcsak örök emléket nyújtanak, de mosolyt csalnak a képeket nézegetők arcára is.

Extra szolgáltatások

Ha a fotócsomagokon felül extra szolgáltatásokat is szeretnél igénybe venni, akkor nézd meg, milyen lehetőségeket kínálunk.